dimecres, 17 de febrer del 2010

Jornada de portes obertes UdG

La jornada de portes obertes de la Universitat de Girona enguany serà el proper divendres dia 19 de febrer pels estudiants i centres, des de les 9:30 fins a les 14:00h i a diferència d'altres anys, en que a l'un demà es realitava la jornada per les famílies enguany serà el 27 d'abril per les famílies i públic en general.
Amb aquesta jornada el que es pretén és donar a conèixer als estudiants tot allò que està relacionat amb la universitat de Girona, des dels centres, fins a les instal·lacions i que d'una altra manera potser no sabrien.
Està organitzada per la mateixa universitat esperant la màxima assistència possible per part dels estudiants i centres educatius.
Aquesta jornada de portes obertes es realitzarà a tots esl campues i centres que té la universitat per Girona, tant al campus de Montilivi, com al Centre, com al Barri Vell, seguint els mateixos horaris, en tots els casos.
En aquesta jornada per tal de donar el màxim d'informació possible s'organitzen durant tot el matí tot un seguit d'activitats, xerrades, conferències, visites guiades i activitats per estudis, tant per estudiants com per professors, i a més al campus de Montilivi davant de la facultat de ciències, en cas que no plogui, sinó a l'espai de relació de la facultat de Dret, es realitzarà la fira "Ho tens a la UdG".
Jornades com la del proper dia 19 són molt importants tant per la universitat com pels estudiants ja què és una ocasió per poder conèixer de primera mà els campus, els centres, les biblioteques, les instal·lacions esportives de que disposa la universitat, l'oferta formativa de cada centre i un ventall d'activitats culturals propasades des de la universitat. I així poder ajudar a l'estudiant en la decisió de què i on estudiar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada